MENU

Viking ringen

Vikingen behoorden tot de krachtigste mensen uit de geschiedenis. Ze verkenden onverschrokken de wereld en veroverden uitgestrekte landen, vaak onder ongelooflijk zware omstandigheden. Deze geest van avontuur en kracht is iets dat eeuwenlang is blijven bestaan, en dat is de reden waarom op Vikingen geïnspireerde sieraden vandaag de dag nog steeds zo populair zijn.
Als je op zoek bent naar een echt uniek sieraad met een band met het verleden, dan moet je overwegen een van onze handgemaakte zilveren Vikingringen te kopen. Deze stoere ringen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit sterling zilver, waardoor ze niet alleen mooi zijn, maar ook duurzaam genoeg om nog generaties lang mee te gaan.

Onze Viking ringen hebben ingewikkelde ontwerpen die geïnspireerd zijn op oude Noorse symbolen en motieven. Het vakmanschap achter elk ontwerp betekent dat geen twee ringen gelijk zijn – elke ring is uniek op zijn eigen manier. We hebben verschillende stijlen om uit te kiezen, waaronder eenvoudige banden en meer gedetailleerde stukken met ingewikkeld knoopwerk of dierenkoppen.

Welke stijl je ook kiest, al onze ringen zijn gemaakt om lang mee te gaan en kunnen dagelijks gedragen worden zonder dat je bang hoeft te zijn dat ze na verloop van tijd dof worden of vervagen (normale slijtage is wel mogelijk natuurlijk!). Elke ring wordt met de hand afgewerkt voor een perfecte pasvorm, zodat je er zeker van kunt zijn dat je nieuwe accessoire dag na dag comfortabel om je vinger zal zitten.

Deze prachtige Viking ringen zijn perfecte cadeaus voor een speciaal iemand in je leven – of het nu gaat om een verjaardagscadeau of een jubileumverrassing! Onze selectie omvat ook bijpassende sets mannen- en vrouwenringen, zodat je desgewenst voor beide partners iets speciaals kunt vinden.

Om je cadeau een extra persoonlijk tintje te geven, bieden we een graveerservice waarmee je een inscriptie of boodschap aan de binnenkant van de ringband kunt aanbrengen. Of het nu iets romantisch is of betekenisvolle woorden tussen vrienden, deze aangepaste gravure zal je ring veranderen in een kostbaar aandenken dat voor altijd gekoesterd zal worden.