MENU

Vijf redenen waarom ringen onmisbaar zijn tussen jouw sieraden

11 dagen geleden door Alisha geschreven

Heb jij al een ring of wil je deze graag aanschaffen? Twijfel niet, want vanaf het uitzoeken is dit al speciaal. Ringen zijn geen grote voorwerpen en toch hebben ze de kracht om veel indruk te maken. Dit komt door de bijzondere steen of steentjes op de ring in combinatie met jouw hand. Dit zorgt voor een unieke match waar je voor lange tijd plezier van hebt. Als je eenmaal een ring draagt voelt het kaal als je deze niet om hebt. Je maakt de ring namelijk eigen en wordt een onderdeel van jouw uitstraling. Je optimaliseert de look die je graag laat zien aan de buitenwereld. Het niet dragen van de ring kan je dus ook zien als een gemiste kans. Dit is natuurlijk jouw keuze en jij bepaalt jouw uiterlijk. In ieder geval lees je hier meer over hoe leuk het is om een ring te dragen.

Numero uno: hoelang ringen al bestaan

Ringen bestaan al ontzettend lang en dat is nog zacht uitgedrukt. Weet je wie de ring als eerst droegen? De oude Egyptenaren en daar zat een reden achter. Dit was namelijk als onderscheidend symbool. Zo kon je diegene aan status herkennen. De Romeinen hebben dit overgenomen en de Grieken droegen dit voor de sier. Toen de welvaart uiteindelijk begin te groeien werden ringen voor iedereen acceptabel. Dit is dus al een hele lange tijd terug en de ringen worden nog steeds volop gedragen. Tijdloze accessoires dus!

Ten tweede: het enige sieraad voor je hand

Is er nog een andere manier hoe jij jouw hand kan laten stralen? Ringen zijn hier de perfecte manier voor. Je maakt veel bewegingen met je handen en daarom zijn je ringen goed zichtbaar. Als je een verjaardag hebt en jullie gaan proosten, dan zie je jouw prachtige ring waardoor je het moment als nog specialer ervaart.

Wat is dan de derde reden?

Er zijn zoveel verschillende ringen dat het niet bestaat dat er geen ring tussen zit die jij mooi vindt. Voor het uitkiezen van een ring kan je dus eerst vergelijkingen maken tussen de diverse types. Populaire types zijn de solitaire ringen en de halo ring. De solitaire ring heeft een steen in het midden met vier of zes poten. De halo ring heeft een steen met daaromheen een cirkeltje van kleine steentjes. Er zijn ook veel ringen op de markt op dit moment met trendy vormen. Ringen zijn tijdloos en spelen in op trends.

Nummer 4..

Ringen worden dus al eeuwig gedragen en daarom zijn deze niet meer weg te denken van het straatbeeld. Het straatbeeld bestaat uit mode en daar zijn sieraden een groot onderdeel van. Mode is iets waarbij jouw eigen smaak naar voren komt. Ringen kies jij uit op jouw eigen smaak. Je kiest de exemplaren uit die jij mooi vindt en je matcht het met je outfit. Dit is optimaal stralen. Al zin om ringen uit te kiezen?

Last but not least

Eén van de belangrijkste redenen is dat een ring iets persoonlijks is voor jou. Je haalt hier kracht uit door deze ring bij je te dragen en er positieve energie van krijgt. Je wil elke dag het optimale eruit halen en daar draagt jouw unieke ring aan bij.

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van juni

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Recente artikelen

Meer over herenarmbanden

Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "Vijf redenen waarom ringen onmisbaar zijn tussen jouw sieraden"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry