MENU

Stagiair gezocht voor Ringen.nl: Het promoten in social media

41 dagen geleden door Alisha geschreven

Stagiair gezocht voor Ringen.nl: Het promoten in sociale media van sieraden. Ongelooflijke kans om onschatbare ervaring op te doen.

Ben je op zoek naar een spannende en lonende stage om je carrière in de wereld van sociale media en sieraden een kickstart te geven? Zo ja, kijk dan niet verder dan onze ringen! We zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven stagiaires om ons team te versterken en te helpen onze geweldige producten te promoten!

Wij zijn een klein maar groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van prachtige, op maat gemaakte ringen. Onze ringen worden met de grootste zorg en aandacht voor detail gemaakt – elke ring is uniek en bijzonder op zijn eigen manier. We zijn er trots op dat we stukken maken die zich onderscheiden van de massa, en dat we een uitstekende klantenservice bieden. Als onderdeel van ons streven naar kwaliteit, gebruiken we alleen de beste beschikbare materialen.

Als stagiair bij onze ringen ben je verantwoordelijk voor het helpen opbouwen van een sterke aanwezigheid op social media platforms zoals Instagram en Facebook. Je maakt content voor deze platforms die de bekendheid van ons merk vergroot, onze producten onder de aandacht brengt, klanten aanspreekt, relaties opbouwt met influencers en andere bedrijven in de branche, enz. Daarnaast kan je gevraagd worden om teksten te schrijven voor reclamecampagnes of opvallende graphics te ontwerpen die de essentie van wat we doen vastleggen.

Verder krijg je ook kansen om te werken aan meer traditionele marketingstrategieën zoals het schrijven van blogberichten of persberichten over komende collecties of promoties; samenwerken met modebloggers of influencers; het opzetten van beurzen of pop-up winkels; het bijwonen van relevante conferenties; betrokken raken bij lokale evenementen; enz. Kortom – er is hier veel ruimte om creatief aan de slag te gaan!

In ruil voor je harde werk en toewijding bieden we een concurrerend salaris plus prestatiebonussen wanneer doelen worden bereikt. Bovendien krijgen al onze stagiaires gratis toegang tot ringgesprekken met deskundigen om klanten beter te kunnen adviseren over hun aankopen. Dit is een ongelooflijke kans om niet alleen onschatbare ervaring op te doen, maar ook inzicht te krijgen in hoe een succesvol bedrijf de dagelijkse werkzaamheden uitvoert.

Dus als je klaar bent om je carrière naar een hoger niveau te tillen door bij een innovatief bedrijf in de voorhoede van social media marketing en sieradenontwerp te gaan werken – solliciteer dan vandaag nog! We kunnen niet wachten om van je te horen!

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van februari

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Recente artikelen

Meer over herenarmbanden