MENU

Influencers, Bloggers en Vloggers gezocht voor Ringen.nl

17 dagen geleden door Alisha geschreven

Influencers, Bloggers en Vloggers gezocht voor onze Ringen

Ben jij een influencer, blogger of vlogger die een nieuw product wil promoten? Zo ja, dan hebben we een spannende kans voor je! We zijn op zoek naar bloggers, influencers en vloggers om ons te helpen onze ringen te promoten. Onze doelgroep zijn lezers van een tijdschrift en we hebben jouw hulp nodig om hen te bereiken.

We bieden ringen aan in verschillende stijlen, variërend van klassieke diamanten solitairen tot trendy fashion ringen die perfect zijn om elke dag te dragen. Elk van onze ringen is vervaardigd met kwaliteitsmaterialen en aandacht voor details die zorgen voor een prachtig sieraad dat de tand des tijds zal doorstaan. Wij geloven dat iedereen zou moeten kunnen genieten van de schoonheid van sieraden zonder de bank te breken en dit wordt weerspiegeld in onze concurrerende prijzen.

Als influencer, blogger of vlogger help je ons het woord over onze ringen te verspreiden door inhoud te creëren die hun schoonheid en kwaliteit laat zien. Je kunt een of meer van onze stukken laten zien in blogberichten, foto’s op sociale media, YouTube-video’s of elk ander platform dat je volgers gebruiken. Deze inhoud kan specifiek worden afgestemd op de interesses en behoeften van je volgers; of ze nu op zoek zijn naar een verlovingsring of gewoon een stijlvol accessoire, we hebben voor ieder wat wils!

Je inhoud zou zich moeten richten op hoe onze ringen een statement maken over de stijl van de drager, hoe het past in hun levensstijl en waarom het hen een speciaal gevoel geeft. Daarnaast kun je bespreken waarom mensen bij ons zouden moeten kopen in plaats van bij andere juweliers – namelijk vanwege onze hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. We zijn ervan overtuigd dat als mensen ontdekken wat we te bieden hebben, ze steeds weer bij ons zullen willen kopen!

elegant dragen van ringen
elegant dragen van ringen

In ruil voor je hulp bij het promoten van onze ringen bieden we compensatie in de vorm van gratis producten of geldelijke betalingen, afhankelijk van het soort inhoud dat je maakt. Verder zijn we enthousiast over de mogelijkheid om langdurige samenwerkingen aan te gaan met invloedrijke bloggers, vloggers en influencers die dezelfde waarden delen als wij.

Als je denkt dat deze kans iets voor jou is, neem dan contact met ons op via e-mail op info@ringen.nl met wat details over jezelf, zoals links naar je blog/kanaal, accounts op sociale media enz. en ideeën over wat voor soort inhoud je zou willen maken met onze ringen. Of als je vragen hebt over dit project, stuur ons dan gerust een e-mail op hetzelfde adres – we horen graag van je!

Lees ook deze blogs

Delen is lief

Nieuwste collectie van april

Welke stijl zoekt u in uw eigen armband?

Recente artikelen

Meer over herenarmbanden

Ringen laten vergroten

Ringen zijn een symbool van liefde, verbintenis en schoonheid. Ze kunnen worden gegeven als een geschenk of gekocht voor jezelf. Ongeacht de reden om ze

Lees meer »
Chat openen
1
Heb je een vraagje over de "Influencers, Bloggers en Vloggers gezocht voor Ringen.nl"? Ik help je graag verder via WhatsApp. Groetjes Henry