MENU

5 e-books

Eigen ontwerp gegoten in ons atelier

125,00

Lees het geweldige stijladvies e-book: alles over oorbellen! Wil jij meer leren en weten over oorbellen? Onze stijlgids in PDF verteld je alles over het gebruik van oorbellen voor mannen als voor vrouwen. Vind je het leuk om je eens goed te verdiepen in de wereld van sieraden? Dat is dit je ideale kans om het e-book te bestellen en online gemakkelijk te downloaden.

Wil je alles leren over sieradenfeiten over oorbellen? Wij hebben het perfecte e-book voor je! Ons uitgebreide e-book over oorbellen staat vol met allerlei nuttige informatie over dit prachtige sieraad.

Van het geven van advies over hoe je het juiste type oorbel voor elke gelegenheid kiest tot het begrijpen van de verschillende soorten metalen en materialen die erin gebruikt worden, ons ebook heeft het allemaal. Of je nu een beginner bent of een ervaren sieradenliefhebber, er is iets nieuws te leren in ons e-boek.

Mis deze kans niet om een expert in oorbellenkennis te worden. Bestel ons ebook vandaag nog online en begin aan je reis om een expert in oorbellen te worden!
iDeal betaling mogelijk
Visa creditcard
Apple Pay
Bancontact Mister Cash
Mastercard
achteraf betalen met Klarna

Bij de aanschaf van dit e-book ontvang je direct een voucher t.w.v. 125 euro. Het e-book kan maximaal 10 maal gedownload worden (voor privé gebruik). En mag niet worden gedeeld of worden gepubliceerd. Bekijk ook onze andere e-books met alles over ringen, kettingen, broches, oorbellen en armbanden. Digitale Workshop volgen? Bekijk onze aanbiedingen op onze website.

Wat kun je verwachten ons e-book? Zie hieronder een inkijkje!

 

Ebook alles over kralen armbanden
Ebook alles over kralen armbanden

Inhoudsopgave:

I. Inleiding
A. Definitie van oorbellen
B. Geschiedenis en culturele betekenis

II. Soorten oorbellen
A. Studs
B. Hoepels
C. Drops en Dangles
D. Climbers/Boeien
E. Kroonluchter en Statement Oorbellen

III. Gebruikte materialen om oorbellen te maken
A. Metalen
B. Edelstenen
C. Natuurlijke materialen (bijv. schelpen, hout, beenderen)
D. Andere materialen (bijv. plastic, acryl)

IV. Hoe kiest u de juiste oorbellen voor u
A. Overweeg uw huidskleur en gezichtsvorm
B. Identificeer uw stijl voorkeuren
C. Begrijp uw budget
D. Onderzoek richtlijnen voor het onderhoud van sieraden

V. Conclusie